Glavni izbornik

Open Day u Zagrebu!

Zanima te glazbena produkcija? Registriraj se za Open Day u Grif Baru u Zagrebu, upoznaj naše predavače i iz prve ruke saznaj kako se postaje glazbeni producent!

U opuštenoj atmosferi uz šalicu kave naši će ti predavači približiti svijet kreativnih industrija. Osim glazbene produkcije, u suradnji s UNITED POP školom nauči kako postati make-up artist, fotograf, dizajner ili digitalac. Na licu mjesta kroz radionice pogledaj proces nastanka fotografije – od šminkanja modela, fotografiranja do digitalne obrade fotografije, kako bi bila spremna za objavu u časopisu ili online mediju.

Osim radionica, od predavača saznaj više o UNITED POP programima. Ovisno o tvojim karijernim ciljevima, UNITED POP u suradnji s EMI Institute nudi edukaciju u odjelima:

– Design, Fashion & Make Up
– Music & Sound Engineering
– Games, Film & Photography
– Marketing & Management

UNITED POP već 30 godina u školama diljem svijeta priprema polaznike za karijere i rad u kreativnim industrijama. Iskusi kvalitetno obrazovanje usko povezano s praktičnim iskustvom i saznaj više o mogućnostima obrazovanja unutar UNITED POP akademije kroz opušteni razgovor s našim predavačima.

Open Day Zagreb
Music Technology Specialist