Glavni izbornik

EMI Institute
 

O nama

EMI Institute je ustanova za obrazovanje u području audio inženjeringa i glazbene produkcije s lokacijama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Ljubljani. Od 2008. godine, od kada postojimo obrazovali smo preko 300 polaznika, a neki od njih su ostvarili velike uspjehe, zasjeli na vrhove top lista, zaposlili se u glazbenom studiju ili na Live sustavima. Kreativnost i visoko tehničko znanje pažljivo izabranog EMI tima tu su da ispune sva polaznikova očekivanja i pruže kvalitetne kreativne i tehnološke temelje za nastavak uspješne karijere u audio svijetu. U ponudi imamo nekoliko programa obrazovanja u različitim audio segmentima, pa vjerujemo da svatko može pronaći za sebe ono što mu najviše odgovara.

 

“Ako razmišljaš kreativno, želimo te u našoj školi…”

 

Što nas izdvaja od drugih

  • Isključivo smo edukacijska ustanova, nismo komercijalni studio
  • Inspiriramo kroz učenje na najvišoj razini
  • Naši predavači su vrhunski tehničari i veliki entuzijasti
  • Razvijamo kreativnost kroz kvalitetne praktične treninge
  • Obrazujemo na najmodernijem multimedijalnom principu
Glazbena produkcija - EMI

Tko smo mi?

Za tvoje kvalitetno obrazovanje potreban je i kvalitetan tim ljudi.

 

Marin Gospić - EMI

Marin Gospić

Osnivatelj i ravnatelj EMI Institute škole za audio inženjering i glazbenu produkciju, škole koja preko 10 godina uspješno obrazuje polaznike za rad u kreativnoj glazbenoj industriji. Marin radi i kao regionalni direktor United Pop akademije.

Luka Tralić - EMI

Luka Tralić Shot

Luka je naš glavni predavač. Uz njega ti se ne može dogoditi da nešto ne znaš. Producent preko 20 albuma i mnogobrojnih singlova, član grupe Elemental, dobitnik četiri Porina. Luka je naš The Man!

Antonio Križnič - EMI

Antonio Križnič

Antonio je bivši predavač na SAE Institute Ljubljana. Niz godina je aktivan kao producent i izvođač unutar okvira elektroničke glazbe kao i jedini certificirani trener za Ableton Live na ovom području.

Luka Kerečin - EMI

Luka Kerečin

Ex-diplomata i lobista koji je nakon života u inozemstvu objesio kravatu o klin, te prigrlio digitalije. Pliva kao riba u svijetu digitalnog marketinga te radi na komercijalnim projektima osmišljavajući strategije za brendove. Luka je aktivan u domeni entertainment industrije te putuje Amerikom svirajući u heavy metal bendu.

Ante Zvonimir Stamač - EMI

Ante Zvonimir Stamać

Menadžer bendova Elemental i ABOP, booking agent Ede Maajke, Kandžije i Golih Žena, Antenata, Jana Kinčla i Regis Kattiea. Inženjer zvuka, label manager i event manager.

Dario Domitrović - EMI

Dario Domitrović

Vlasnik jednog od najboljih glazbenih studija u Hrvatskoj. Njegovo predavanje nikoga ne ostavlja ravnodušnim baš kao ni njegova konzola SSL 4040.

Pero FullHouse - EMI

Pero FullHouse

Pero FullHouse aka Skeptik je jedan od najuspješnijih DJ-a s ovih prostora. Više od 25 godina karijere, preko 2000 nastupa, vlasnik Moondance Records i Moondance festivala, promotor, začetnik techno.hr…

Denis Mujadžić Denyken - EMI

Denis Mujadžić Denyken

Denyken je iznimno ime hrvatske rock produkcije. U karijeri koja traje više od 25 godina producirao je oko 300 albuma, a posjeduje i 6 nagrada Porin te 3 nagrade Crni Mačak kao najbolji rock producent.

Bruno Molnar - EMI

Bruno Molnar

Bruno posjeduje dugogodišnje iskustvo u snimanju i živom emitiranju zvuka kako iz glazbene tako i govorno glazbene produkcije. Kada je u pitanju emitiranje zvuka Bruno je tu.

Jan Kinčl - EMI

Jan Kinčl Zero

Jan Kinčl aka Zero jedan je od najboljih Dj-eva u Hrvatskoj koji reputaciju gradi već više od 10 godina. Posjeduje diplomu iz audio inženjeringa, kolekcionar je vinila, producent, label manager i voditelj radijske emisije o elektroničkoj glazbi. Zero nije nula, već puno više!

Tonči Bakotin - EMI

Tonči Bakotin

Studirao je oblikovanje zvuka u Roterdamu te film i video na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Tonči je niz godina radio kao predavač audio tehnologije (Roterdam, Singapur, Bangkok, Ljubljana) te komponirao za kazalište i performanse u sklopu kolektiva Zidar Betonsky i Fraktal Falus Teatar.

Jere Šešelja - EMI

Jere Šešelja

Jere je bivši polaznik našeg audio inženjering programa, glazbeni producent, ton majstor te suradnik i asistent u nastavi.

 

Eugen Jeličić - EMI

Eugen Jeličić

Po struci programer, honorarno radi u IT struci, aktivno radi u live-soundu i u studiju. Fan je digitalne tehnologije te u budućnosti planira razvoj softvera za audio industriju.

Tom Šlogar - EMI

Tom Šlogar

Unatoč iskustvu u domeni produkcije glazbe, sound designa i zvučnih efekata za video igre još od kraja devedesetih, prednost daje živim instrumentima. Primarno kao dugogodišnji gitarist, njegovo je glavno područje ‘odsvirana’ glazba, ali se i u svijetu programirane glazbe i sinteze zvuka vrlo dobro snalazi.

Matko Margan - EMI

Matko Margan

Matko je audio inženjer iz Rijeke koji radi za Studio Maraton na raznim projektima vezanim za snimanje te glazbenu i video produkciju. Uz to radi i live produkciju kao tonski majstor.

Dean Černeka - EMI

Dean Černeka

Pionir elektroničke glazbe u Hrvatskoj pod imenom Cyborgix 4E75. Ljubitelj analognih sintesajzera i performer kraut rock izričaja. Producent za mnoge domaće i strane projekte te vlasnik Magnetron Records studija.