Glavni izbornik

Open Monday

EMI Institute

Posjeti našu školu

EMI Institute

Želimo te nazvati

EMI Institute

EMI Institute

Kreativno obrazovanje na prvom mjestu!

 
EMI Institute
 

O nama

EMI Institute je ustanova za obrazovanje u području audio inženjeringa i glazbene produkcije s lokacijom u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Ljubljani. Od 2008. godine od kada postojimo obrazovali smo preko 300 polaznika, a neki od njih su ostvarili velike uspjehe, zasjeli na vrhove top lista, zaposlili se u glazbenom studiju ili na Live sustavima. Kreativnost i visoko tehničko znanje pažljivo izabranog EMI tima su tu da ispune sva polaznikova očekivanja i pruže kvalitetne kreativne i tehnološke temelje za nastavak uspješne karijere u audio svijetu. U ponudi imamo nekoliko programa obrazovanja u različitim audio segmentima, pa vjerujemo da svatko može pronaći za sebe ono što mu najviše odgovara.

 

“Ako razmišljaš kreativno, želimo te u našoj školi…”

 

Što nas izdvaja od drugih

  • Isključivo smo edukacijska ustanova, nismo komercijalni studio
  • Inspiriramo kroz učenje na najvišoj razini
  • Naši predavači su vrhunski tehničari i veliki entuzijasti
  • Razvijamo kreativnost kroz kvalitetne praktične treninge
  • Obrazujemo na najmodernijem multimedijalnom principu
Glazbena produkcija - EMI

Tko smo mi?

Za tvoje kvalitetno obrazovanje potreban je i kvalitetan tim ljudi.

 

Marin Gospić - EMI

Marin Gospić

Ravnatelj i predavač. Marin je osoba iz sjene, ali gotovo sve što voliš u našoj školi tu je zbog njega i naravno onih koje stoje uz njega. Producent je koji stoji iza imena Beni Ducent i Transpoze.

Luka Tralić - EMI

Luka Tralić Shot

Luka je naš glavni predavač. Uz njega ti se ne može dogoditi da nešto ne znaš. Producent preko 20 albuma i mnogobrojnih singlova, član grupe Elemental, dobitnik četiri Porina. Luka je naš The Man!

Antonio Križnič - EMI

Antonio Križnič

Antonio je bivši predavač na SAE Institute Ljubljana. Niz godina je aktivan kao producent i izvođač unutar okvira elektroničke glazbe kao i jedini certificirani trener za Ableton Live na ovom području.

Iva Vrdoljak - EMI

Iva Vrdoljak

Iva je tipičan primjer glazbenog entuzijasta koja je ljubav prema live nastupima sagledala iz drugog kuta i počela pomagati glazbenicima iz underground i mainstream svijeta. Surađivala je na projektima kao što su Savez udruga Klubtura, Beat Buster kolektiv, Radio 808 te Outlook i Dimesions festival.

Ilija Rudman - EMI

Ilija Rudman

Ilija je ponosni vlasnik izdavačke kuće Imogen Recordings, jednog od najboljih studija u regiji, vrhunski producent disco i house glazbe već više od 15 godina i vlasnik više od 70 izdanja.

Dario Domitrović - EMI

Dario Domitrović

Vlasnik jednog od najboljih glazbenih studija u Hrvatskoj. Njegovo predavanje nikoga ne ostavlja ravnodušnim baš kao ni njegova konzola SSL 4040.

Pero FullHouse - EMI

Pero FullHouse

Pero FullHouse aka Skeptik je jedan od najuspješnijih DJ-a s ovih prostora. Više od 25 godina karijere, preko 2000 nastupa, vlasnik Moondance Records i Moondance festivala, promotor, začetnik techno.hr…

Denis Mujadžić Denyken - EMI

Denis Mujadžić Denyken

Denyken je iznimno ime hrvatske rock produkcije. U karijeri koja traje više od 25 godina producirao je oko 300 albuma, a posjeduje i 6 nagrada Porin te 3 nagrade Crni Mačak kao najbolji rock producent.

Bruno Molnar - EMI

Bruno Molnar

Bruno posjeduje dugogodišnje iskustvo u snimanju i živom emitiranju zvuka kako iz glazbene tako i govorno glazbene produkcije. Kada je u pitanju emitiranje zvuka Bruno je tu.

Jan Kinčl - EMI

Jan Kinčl Zero

Jan Kinčl aka Zero jedan je od najboljih Dj-eva u Hrvatskoj koji reputaciju gradi već više od 10 godina. Posjeduje diplomu iz audio inženjeringa, kolekcionar je vinila, producent, label manager i voditelj radijske emisije o elektroničkoj glazbi. Zero nije nula, već puno više!

Tonči Bakotin - EMI

Tonči Bakotin

Studirao je oblikovanje zvuka u Roterdamu te film i video na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Tonči je niz godina radio kao predavač audio tehnologije (Roterdam, Singapur, Bangkok, Ljubljana) te komponirao za kazalište i performanse u sklopu kolektiva Zidar Betonsky i Fraktal Falus Teatar.

Jere Šešelja - EMI

Jere Šešelja

Jere je bivši polaznik našeg audio inženjering programa, glazbeni producent, ton majstor te suradnik i asistent u nastavi.

 

 

myEMI Card

Svaki naš polaznik ostvaruje pravo na myEMI Card karticu putem koje može ostvariti velike popuste prilikom kupnje glazbene opreme kod naših partnera. Tako financijski pomažemo polaznicima prilikom opremanja njihovog novog studija. Mnogi polaznici su posebno oduševljeni myEMI Card karticom jer su ulaganjem u opremu kroz popuste već isplatili uložene novce u obrazovanje.

EMI Institute