NAZOVI NAS

01 61 16 234

Glavni izbornik

EMI Institute

Kreativno obrazovanje na prvom mjestu!

EMI Institute

O nama

EMI učilište je ustanova za obrazovanje u području audio inženjeringa i glazbene produkcije registrirana pri Ministarstvu obrazovanja s lokacijom u Zagrebu. Od 2008. godine od kada postojimo obrazovali smo preko 200 polaznika, a neki od njih su ostvarili velike uspjehe, zasjeli na vrhove top lista, zaposlili se u glazbenom studiju ili na Live sustavima. Kreativnost i visoko tehničko znanje pažljivo izabranog EMI tima su tu da ispune sva polaznikova očekivanja i pruže kvalitetne kreativne i tehnološke temelje za nastavak uspješne karijere u audio svijetu. U ponudi imamo nekoliko programa obrazovanja u različitim audio segmentima, pa vjerujemo da svatko može pronaći za sebe ono što mu najviše odgovara.

 

“Ako razmišljaš kreativno, želimo te u našoj školi…”

Što nas izdvaja od drugih

  • Isključivo smo edukacijska ustanova, nismo komercijalni studio
  • Inspiriramo kroz učenje na najvišoj razini
  • Naši predavači su vrhunski tehničari i veliki entuzijasti
  • Razvijamo kreativnost kroz kvalitetne praktične treninge
  • Obrazujemo na najmodernijem multimedijalnom principu
Glazbena produkcija - EMI

Tko smo mi?

Za tvoje kvalitetno obrazovanje potreban je i kvalitetan tim ljudi.

Marin Gospić - EMI

Marin Gospić

Ravnatelj i predavač. Marin je osoba iz sjene, ali gotovo sve što voliš u našoj školi tu je zbog njega i naravno onih koje stoje uz njega. Producent je koji stoji iza imena Beni Ducent i Transpoze.

Luka Tralić - EMI

Luka Tralić Shot

Luka je naš glavni predavač. Uz njega ti se ne može dogoditi da nešto ne znaš. Producent preko 20 albuma i mnogobrojnih singlova, član grupe Elemental, dobitnik četiri Porina. Luka je naš The Man!

Antonio Križnić - EMI

Antonio Križnić

Antonio je bivši predavač na SAE Institute Ljubljana. Niz godina je aktivan kao producent i izvođač unutar okvira elektroničke glazbe kao i jedini certificirani trener za Ableton Live na ovom području.

Iva Vrdoljak - EMI

Iva Vrdoljak

Iva je tipičan primjer glazbenog entuzijasta koja je ljubav prema live nastupima sagledala iz drugog kuta i počela pomagati glazbenicima iz underground i mainstream svijeta. Surađivala je na projektima kao što su Savez udruga Klubtura, Beat Buster kolektiv, Radio 808 te Outlook i Dimesions festival.

Ilija Rudman - EMI

Ilija Rudman

Ilija je ponosni vlasnik izdavačke kuće Imogen Recordings, jednog od najboljih studija u regiji, vrhunski producent disco i house glazbe već više od 15 godina i vlasnik više od 70 izdanja.

Dario Domitrović - EMI

Dario Domitrović

Vlasnik jednog od najboljih glazbenih studija u Hrvatskoj. Njegovo predavanje nikoga ne ostavlja ravnodušnim baš kao ni njegova konzola SSL 4040.

Boris Đurđević - EMI

Boris Đurđević

Boris Đurđević ili Eric Destler ili Colonia, kojim god ga imenom prozivali iza njega stoji iznimno veliki uspjeh u glazbenoj produkciji. Ponosni smo što je i Boris član našeg tima.

Denis Mujadžić Denyken - EMI

Denis Mujadžić Denyken

Denyken je iznimno ime hrvatske rock produkcije. U karijeri koja traje više od 25 godina producirao je oko 300 albuma, a posjeduje i 6 nagrada Porin te 3 nagrade Crni Mačak kao najbolji rock producent.

Bruno Molnar - EMI

Bruno Molnar

Bruno posjeduje dugogodišnje iskustvo u snimanju i živom emitiranju zvuka kako iz glazbene tako i govorno glazbene produkcije. Kada je u pitanju emitiranje zvuka Bruno je tu.

Jan Kinčl - EMI

Jan Kinčl Zero

Jan Kinčl aka Zero jedan je od najboljih Dj-eva u Hrvatskoj koji reputaciju gradi već više od 10 godina. Posjeduje diplomu iz audio inženjeringa, kolekcionar je vinila, producent, label manager i voditelj radijske emisije o elektroničkoj glazbi. Zero nije nula, već puno više!

Damir Ludvig - EMI

Damir Ludvig

Producent, scenarist i glazbeni direktor filma “Astralis – Institucija“ te producent na Café del Mar izdanjima. Nastupao je u elitnim klubovima od SAD-a, Grčke do Japana, a Future Music ga proziva najboljim hrvatskim elektroničkim izvozom. Go Ludvig!

Jere Šešelja - EMI

Jere Šešelja

Jere je bivši polaznik našeg audio inženjering programa, glazbeni producent, ton majstor te suradnik i asistent u nastavi.